Toolbox DGSG / Contact / Team DGSG

Met een klein team werken wij dagelijks aan De gezonde school en genotmiddelen. In het team ontwikkelen wij materialen en interventies, doen eigen onderzoek en implementeren het programma in de regio. Hieronder stellen we ons voor.

Jeroen Lammers
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij het Trimbos-instituut en vanaf 2010 projectleider van DGSG. Dat betekent dat ik het team DGSG aanstuur en de verbinding tussen onderzoek, ontwikkeling en implementatie van het programma  zoveel mogelijk stimuleer. Verder heb ik regelmatig contact met VWS, de financier van DGSG, voor overleg en zit ik in het netwerk van de Gezonde School en het Vignet voor de afstemming met de collega thema-instituten. Ook ben ik betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten, waaronder mijn eigen promotieonderzoek naar selectieve alcoholpreventie. Ik werk van maandag tot en met vrijdag en je kunt me bereiken via jlammers@trimbos.nl, 06 11015993 en @LammersJeroen (twitter).

Simone Onrust
Ik werk alweer een aantal jaar als onderzoeker in het team van DGSG. Onderzoek speelt een rol in veel van onze werkzaamheden. We willen graag weten of onze producten in de praktijk het gewenste effect hebben. Ik verzorg daarom verschillende pilotonderzoeken waarin wij op kleine schaal materialen uittesten in de praktijk. Daarnaast voeren we ook grootschaliger effectonderzoek uit. Ook verken ik voorafgaand aan de ontwikkeling van nieuwe materialen welke werkwijze het meest geschikt lijkt. Ik werk op maandag t/m donderdag en ben te bereiken via sonrust@trimbos.nl of 030 29 59 273.


Daniëlle Kriele-Boon
Sinds 2008 werk ik met veel plezier als projectmedewerker in het team van DGSG. Mij vind je voornamelijk aan de implementatiekant. Samen met Marianne Maat beheer ik o.a. de helpdesk DGSG voor allerhande vragen uit de regio over de diverse onderdelen van DGSG. Verder beheer ik de website DGSG en voer ik de implementatiemonitor uit. Ook beoordeel ik, samen met andere teamleden, aanvragen van scholen voor het thema roken-, alcohol- en drugspreventie van het vignet Gezonde School. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag en ben te bereiken via dkriele-boon@trimbos.nl of 030 29 59 492.


Marianne Maat
Sinds 2009 werk ik in het team van DGSG. Voor die tijd heb ik onder meer bij een GGD en in het onderwijs gewerkt. Ik werk voornamelijk aan de implementatiekant. Samen met mijn collega Daniëlle beheer ik o.a. de helpdesk DGSG voor de meest uiteenlopende vragen uit de regio over de diverse onderdelen van DGSG. Hiernaast ben ik bij diverse onderdelen van DGSG betrokken bij de voorbereidingen voor implementatie zoals het organiseren van trainingen. Ook beoordeel ik, samen met andere teamleden, aanvragen van scholen voor het thema roken-, alcohol- en drugspreventie van het vignet Gezonde School. Ik werk met uitzondering van woensdag de hele week en je kunt me bereiken via: mmaat@trimbos.nl of 030 29 59 226.

Renée Verkerk
Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier in het team van DGSG. Ik houd me bezig met verschillende onderzoeksprojecten van DGSG, zoals het pilotonderzoek naar het lesprogramma InCharge waarin wij op kleine schaal de materialen uittesten in de praktijk. Daarnaast beoordeel ik, samen met andere teamleden, aanvragen van scholen voor het vignet Gezonde School. Je kunt me bereiken via rverkerk@trimbos.nl of 030 29 59 314.Wilke Heijnen

Sinds 1 februari 2017 ben ik het DGSG team en het team van de NIX18 campagne komen versterken. Ik ga mij vooral bezig houden met de ontwikkeling van voorlichtingsmateriaal over alcohol, roken, drugs en gamen. Ik hoop hier een inhoudelijke en ook creatieve bijdrage aan te leveren én zoek heel graag de samenwerking met iedereen in het veld op. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je kunt me bereiken via wheijnen@trimbos.nl of 030 29 59 399.